Ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru

ALLEGRINI HOTELSKA KOZMETIKA
…luksuzan italijanski brend…

Luksuzna profesionalna linija hotelske kozmetike. Brend kozmetike je jedan od najzatupljenijih na evropskom tržištu. Kvalitet i dizajn su inspirisani mističnom atmosferom Maroka, pustinjskom vrelinom i plemenitošću zlata kao simbola moći i luksuza. Proizvodi sadrže 100% organsko ulje argana koje slovi za prirodni “eliksir lepote” kože. Sa proizvodima iz Argan Source linije nega tela pretvara se u opuštajući i aromatični doživljaj za goste hotela.

Postoje male bočice od 32 ml i hotelski dispenzeri od 300 ml i 500 ml. 

Reference u Srbiji: Hotel Hyatt Regency, Premier Aqua F. Gora, Galerija Subotica, Mona Plaza Beograd, Mona Zlatibor, VIP Casa Zlatibor, Buket Zlatibor, Pegaz V. Banja, Nota Beograd itd.

VRSTE PROIZVODA
Argan Source Hair, Body & Hands Wash 300ml - dispenzer sa držačem
026BH192000

Šampon za kosu telo i ruke sa organskim arganovim uljem - dispenzer sa držačem

Luksuzni dispenzer koji je hermetički zatvoren sa držačem koji se lepi na zid. Ova višenamenska kupka obogaćena je organskim uljem argana. Tradicionalno poznat kao “eliksir lepote” argan deluje antioksidativno, što znači da kožu štiti od negativnog delovanja štetnih faktora iz okruženja koji uzrokuju njeno rano starenja. Pored toga koži obezbeđuje nužnu dozu hidratacije i ishrane neophodnih za njenu lepotu i vitalnost. Kupka je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno i bez bušenja, može se fiksirati uz zid na željeno mesto.

Argan Source Hair, Body & Hand Wash 500ml - dispenzer sa držačem
026BH108402

Šampon za kosu telo i ruke sa organskim arganovim uljem - dispenzer sa držačem

Luksuzni dispenzer koji je hermetički zatvoren sa držačem koji se lepi na zid. Ova višenamenska kupka obogaćena je organskim uljem argana. Tradicionalno poznat kao “eliksir lepote” argan deluje antioksidativno, što znači da kožu štiti od negativnog delovanja štetnih faktora iz okruženja koji uzrokuju njeno rano starenja. Pored toga koži obezbeđuje nužnu dozu hidratacije i ishrane neophodnih za njenu lepotu i vitalnost. Kupka je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno se može fiksirati uz zid na željeno mesto.

Argan Source Body & Hands Lotion 500ml - dispenzer sa držačem
026BH108405

Šampon za telo i ruke sa organskim arganom - dispenzer sa držačem

Luksuzni dispenzer koji je hermetički zatvoren sa držačem koji se lepi na zid. Proizvod 2u1 namenjen je nezi tela nakon tuširanja, kao i zaštiti kože ruku od isušivanja nakon svakog pranja. Obogaćen je organskim uljem argana, poznatim po svojim blagodetnim efektima na lepotu i kvalitet kože. Njegova hranljiva i hidrantna svojstva daju koži mekoću i sjaj, kao i osećaj komfora koji nastaje momentalno nakon upotrebe. Losion je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno se može fiksirati uz zid na željeno mesto.

Argan Source Body Wash 32 Ml
800x800 30ml_Argan_HairBodyWash

Šampon za telo sa organskim arganovim uljem

Luksuzna hotelska kozmetika u malim elegantnim bocama od 32 ml. Šampon je obogaćen organskim uljem argana. Tradicionalno poznat kao “eliksir lepote” argan deluje antioksidativno, što znači da kožu štiti od negativnog delovanja štetnih faktora iz okruženja koji uzrokuju njeno rano starenja. Pored toga koži obezbeđuje nužnu dozu hidratacije i ishrane neophodnih za njenu lepotu i vitalnost. Kupka je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno se može fiksirati uz zid na željeno mesto.

Argan Source Hair Wash 32 ml
800x800 30ml_Argan_HairBodyWash

Šampon za kosu sa organskim arganovim uljem

Luksuzna hotelska kozmetika u malim elegantnim bocama od 32 ml. Šampon je obogaćen organskim uljem argana. Tradicionalno poznat kao “eliksir lepote” argan deluje antioksidativno, što znači da kožu štiti od negativnog delovanja štetnih faktora iz okruženja koji uzrokuju njeno rano starenja. Pored toga koži obezbeđuje nužnu dozu hidratacije i ishrane neophodnih za njenu lepotu i vitalnost. Kupka je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno se može fiksirati uz zid na željeno mesto.

Argan Source Body Lotion 32ml
800x800 30ml_Argan_BL

Losion (mleko) za telo sa organskim arganom

Luksuzna hotelska kozmetika u malim elegantnim bocama od 32 ml. Proizvod 2u1 namenjen je nezi tela nakon tuširanja. Obogaćen je organskim uljem argana, poznatim po svojim blagodetnim efektima na lepotu i kvalitet kože. Njegova hranljiva i hidrantna svojstva daju koži mekoću i sjaj, kao i osećaj komfora koji nastaje momentalno nakon upotrebe. Losion je izuzetno prijatne i prefinjene mirisne note. Zahvaljujući prigodnom držaču, veoma jednostavno se može fiksirati uz zid na željeno mesto.

O BRENDU ALLEGRINI

Allegrini je renomirani italijanski brend specijalizovan u proizvodnji hotelske kozmetike i ambijentalnih osveživača za prostorije. Iza njega stoji 75 godina ekspertize u proizvodnji kozmetike za hotele i proizvodnji osveživača prostora vrhunsog kvalitrata baziranih na prirodnim aktivnim supstancama. Brend je zastupljen na 3 kontinenta, preko 40 zemalja sveta i preko 100.000 objekata širom sveta. U postrojenjima Allegrini kompanije prosečno se godišnje proizvede više od 85 miliona boca kozmetike. Proizvodnja Allegrini proizvoda u potpunosti je u skladu sa načelima održivog razvoja, kroz jedinstven Allegrini “GO GREEN” projekat. Allegrini je ujendo nosilac ISO22716 standarda za dobru proizvođačku praksu i prirodne supstance.

DISPENZERI vs KUPKE U BOČICAMA OD 30 ML

Osnovne prednosti dispenzera su:

Značajne uštede
Manje posla za sektor domaćinstva (housekeeping)
Higijenski zatvoren sistem koji onemogućava prenošenje bakterija
Zaključani držači koji sprečavaju odnošenje proizvoda
„Made in Italy“ je najbolja referenca elegantnog dizajna, mirisne note i
kvaliteta

Istraživanje u EU:

Prosečna potrošnja u slučaju dispenzera na bazi analize 100.000 soba u EU
je od 20 ml minimalno do 30 ml maksimalno po danu po gostu

 • Prosečna potrošnja po gostu malih bočica je 2 komada po danu po
  gostu (Ako se ide na male bočice kupuje se gel za tuširanje šampon za
  kosu). Potrošanja podrazumeva korišćenje kupki u toku boravka i
  činjenice da 60% gostiju ponese sa sobom bočice. Ovo je istraživanje
  EU na bazi 100.000 soba
 • Cene po 1 ml kupke u dispenzerima su niže za minimalno 50% tako
  da je konačna kalkulacija – UŠTEDA MINIMALNO 100% za isti
  kvalitet sadržaja
 • Holeli koji koriste jeftinije kupke u malim bocama od 30 ml mogu
  da nabave dispenzere koji imaju kvalitetniju kupku, unaprede
  kvalitet i zadovljstvo gostiju i generišu uštedu od 50%.