Ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru

O ANUHEA AMBIJENTALNI OSVEŽIVAČI​
…oaza dobrih vibracija…

Izazov modernog stila života je u pronalaženju načina kako oplemeniti svaki trenutak. Ono što Vas okružuje u Vašem domu, radnom ambijentu i mestima koja posećujete mora goditi Vašim čulima i pokrenuti pozitivne senzacije. Hoteli, restorani, kafe barovi, centri za pružanje usluga i prodavnice moraju da vode računa o zadovoljstvu svojih posetilaca i učine mesta boravka i pružanja usluga ugodnim i prijatnim.

Anuhea luksuzni ambijentalni osveživači su potpuno prirodni mirisi u dekorativnim staklenim bocama koji pored osvežavanja prostora predstavljaju elegantan i luksuzan dekorativni element u prostoriji. Mirisi u dekorativnoj posudi traju od 4 do 5 meseci, nakon čega se jednostavno dodaje tečnost u već postojeću bocu. Anuhea ambijentalni osveživači dostupni su u 3 različite veličine od 40ml, 400ml i 2.000ml.

ZA HOTELE
ZA RADNI PROSTOR
ZA ŽIVOTNI PROSTOR
ZA USLUŽNE DELATNOSTI
ZA PRODAVNICE
ZA WELLNESS & SPA
MIRISNE NOTE
Anuhea ARGAN

Prefinjeni miris koji kombinuje svežinu bergamota i mandarine sa slatkastim aromama ljiljana i ruža. Dodatno protkan prisustvom sandalovine, ćilibara i mošusa kreiraće toplu i ugodnu atmosferu sa neznatnom dozom misterije.

Anuhea ZAGARA

Aroma evocira sliku raskošne letnje bašte kada priroda nabuja svim svojim mirisima i bojama. Citrusne note limuna, pomorandže i limete, umešane su sa aromatičnim mirisima lista mente, bosiljka, majorana i majčine dušice. Zagara je letnji koktel - intenzivan, svež i potpuno neodoljiv.

Anuhea IZUMI

Životnost, svežina i buđenje energije pokrenute su ovom laganom prolećnom notom. Kombinuje arome bele breskve, irisa i vanile, magične kombinacije mirisa vezane za japanski običaj “Hanami”, uživanje u lepoti prolećnog cvetanja. Dodatne note grejpa, limuna i bergamota ispunjavaju atmosferu toplinom i svetlošću.

Anuhea VANILA&VERBENA

Simfonija aroma u ovom osveživaču kreira magičnu atmosferu, ugodnu i savršenu za relaksaciju i opuštanje. Kombinacija je slatkastih nota vanile, svežine verbene i energičnih aroma limuna, pomorandže i mente. Dodatak ovoj raskošnoj aromi su cvetne note ruže, nerolija i ilang ilanga.

Anuhea FICO DEL MEDITERRANEO

Neobična kombinacija ljutkastih mirisnih nota galbanum smole i cvetova ljubičice sa slatkastim aromama smokve, šljive, irisa i božura. Nesvakidašnji miris u čijoj bazi su dodatno note kedrovog drveta i mošusa asocijacija su za stabilnost, mir i spokoj.

Anuhea MEDITERRANEO

Letnje sunce, more, mirisi i boje protkani su u ovom čarobnom mirisu. Pomorandža, sicilijanski limun i limeta evociraju uspomene letnjih šetnji kraj obale, dok ruzmarin, menta i limunova trava oživljavaju prelepu mediteransku regiju, egzotičnu, a opet umirujuću.

Anuhea AMBRA

Sofisticirana i intenzivna aroma koja podražava atmosferu zemalja Bliskog Istoka. Kombinacija je ćilibara, mošusa, pačulija i vanile ukom- binovanih sa energičnim notama korijandera i sandalovog drveta, kao i cvetnim primesama ruže i geranijuma. Aristokratska snažna Amba će začaraće Vaš um.

Anuhea WHITE TEA

Nežan i neobičan spoj sa dominantnim prisustvom belog čaja. Miris upot- punjuju osvežavajuće note limuna i grejpa i umirujući i slatkasti miris ljil- jana i mošusa. Aroma se dovodi u konekciju sa čistoćom, unutrašnjim mirom i balansiranom energijom.

NAČIN UPOTREBE ANUHEA OSVEŽIVAČA:

U dekorativne staklene boce sa mirisnom tečnošću spuštaju se štapići bambusa. Jednom do dva puta u toku dana potrebno je okrenuti štapiće, u zavisnosti od intenziteta mirisa koji želite da postignete u prostoriji.
Miris u jednoj boci (40ml, 400ml ili 2.000ml) traje od 4 do 5 meseci ukoliko se štapovi bambusa okreću dva puta u toku dana. U slučaju okretanja štapove jednom u dva dana miris će trajati i do 6 meseci.
Luksuzne boce se kupuju sa prilikom prve nabavke. Preporučeno je dopuniti bocu kada se isprazni do pola kako bi se očuvao intenzitet mirisa.
 

O BRENDU ALLEGRINI

Allegrini je renomirani italijanski brend specijalizovan u proizvodnji hotelske kozmetike i ambijentalnih osveživača za prostorije. Iza njega stoji 75 godina ekspertize u proizvodnji kozmetike za hotele i proizvodnji osveživača prostora vrhunsog kvalitrata baziranih na prirodnim aktivnim supstancama. Brend je zastupljen na 3 kontinenta, preko 40 zemalja sveta i preko 100.000 objekata širom sveta. U postrojenjima Allegrini kompanije prosečno se godišnje proizvede više od 85 miliona boca kozmetike. Proizvodnja Allegrini proizvoda u potpunosti je u skladu sa načelima održivog razvoja, kroz jedinstven Allegrini “GO GREEN” projekat. Allegrini je ujendo nosilac ISO22716 standarda za dobru proizvođačku praksu i prirodne supstance.