Ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru

Programi u parnom kupatilu

Jedinstvena ponuda preparata koji se koriste u parnom kupatilu. Namenjeni su unapređenju kvaliteta boravka i prevođenju parnih kupatila iz prostorija čistog užitka u delove spa centra koji mogu generisati dodatni profit. Dodatna pogodnost je činjenica da proizvode iz ove palete klijent koristi samostalno, što je značajna prednost, jer se ne iziskuje dodatno angažovanje zaposlenog u spa centru.

PILINZI U PARNOM KUPATILU

Proizvodi iz ove kategorije namenjeni su sprovođenju pilinga tela unutar parnog kupatila. Piling tela vrši sam klijent, što značajno unapređuje njegov doživljaj boravka u spa  i otvara mogućnost potpuno novog iskustva. Pilingovanje u parnom kupatilu  idealna je nega kože za momentalni efekat osveženja kože koja se oslobađa mrtvih ćelija sa površine. Širok izbor aroma može biti osnov za kreiranje različitih zdravstvenih ritualan u parnom kupatilu.

PAKOVANJA U PARNOM KUPATILU

Maske koje se aplikuje na telo u parnom kupatilu veoma su atraktivna instant nega kože. Pod dejstvom pare koža omekšava, pore se otvaraju i aktivne komponente iz maski penetriraju u dublje slojeve kože. Pakovanje nanosi sam klijent kako bi postgao konktetan efekat: hidrataciju kože, detoksikaciju, mineralizaciju, ishranu i td.  Pakovanja u parnom kupatilu kogu se kombinovati sa pilingom tela i kreirati veoma nesvakidašnji rituali.

EMULZIJE ZA PARNO KUPATILO

Emulzije su deo naše ponude kojom se unapređuje kvalitet boravka u parnom kupatilu. Uloga emulzija je da vodenoj pari u prostoriji doda željenu aromu. Aroma same prostorije je izuzetno važna jer u uslovima koji vladaju unutar parnog kupatila čiste se disajni putevi ukoliko se doda aroma eukaliptusa, relaksira um kad dodamo aromu lavande i td. Pravilno izabrane mirisne note takođe pokreću brojne senzacije, pozitivna osećanja i otklanjaju nakupljeni stres.

ETERIČNA ULJA ZA SAUNE

Za potpuni užitak boravka u saunama neophodno je prostoriju oplemeniti određenom aromom.
Za postizanje željene mirisne note koriste se visoko koncentrovana eterična ulja čijih se nekoliko kapi dodaje u vodu kojom se preliva kamenje u sauni. Eterična ulja mogu biti na bazi samo jedne aktivne komponente ili mešavina više njih. Naš odabir su uvek mešavine različitih etarskih ulja, ukombinovanih na najbolji način kako bi se postigao željeni doživljaj.