LUKSUZNE MASAŽE

Jedinstven SPA doživljaj za sofisticirane klijente

Koncept od 5 luksuznih masaža prisutnih prestižnim wellness&spa centrima u svetu. Masaže filipinskim školjkama, bambusovim drvetom, himalajskim solima, zlatom i alpskim borom. Masaže prate luksuzni rituali sa toplim ili hladnim efektima koji omogućavaju da se upoznaju čari egzotičnih destinacija iz različitih krajeva sveta.

Masaža himalajskim solima

Duh visokih Himalaja

Masaža kamenjem himalajskih soli, posebno je neobičan i ugodnan doživljaj za klijenta. Tople soli u kombinaciji sa uljem neutralnog mirisa prilikom kontakta sa telom otpuštaju minerale u kožu i snabdevaju njena energetska skladišta. Minerali su u ljudskom organizmu od izuzetnog značaja za normalno odvijanje svih metaboličkih procesa, zbog čega se ovom masažom uporedo unapređuje opšte stanje organizma. Himalajske soli imaju i detoksikujući efekat, a dokazano je da deluje i kao regulator stresa. U kombinaciji sa toplotom koja se tokom čitave masaže održava blagodetno deluje na psihu, otklanjanje tenzije, nervne i mišićne napetosti. 

800x800 soli najprodavanije

Masaža prirodnim školjkama

Budi senzibilitet svih čula sa nežnošću mora Filipina

Senzacionalno iskustvo masaže uz korišćenje potpuno prirodne školjke iz Tihog okeana namenjeno je istinskim hedonistima. Kada školjku napunimo mešavinom vulkanskog pepela bogatog mineralima i morske vode nastaje prirodna egzotermna reakcija koja zagreva školjku i ona počinje da otpušta toplotu. Blagodeti masažnih pokreta i pritisak školjke na telo, upotpunjeni su toplotom koju prenosi školjka. Time se pospešuje i ubrzava proces opuštanje mišića i otklanjanja nervna tenzija. Oble i glatke ivice omogućavaju pristup interskapularnoj regiji, što obezbeđuje  adekvatno tretiranje regija miogeloza i mijalgija. U kombinaciji sa buterom za masažu, koji služi kao kontaktno sredstvo, koža sa ujedno hidrira i dubinski ishranjuje.

800x800 skoljke

Masaža alpskim borom

Terapijska masaža koja vraća svežinu snagom evropskih Alpa

Masaža toplim štapovima alpskog bora uglavnom predstavlja svojevrsnu terapeutsku masažu uz primenu jedinstvenih metoda rada. Idealan je odgovor na negativne psiho-fizičke uticaje na ljudsko telo koji stvaraju povećanje mlečne kiseline, bolove, neprijatnu napetost u mišićima, poremećaje u cirkulaciji i sl. Masažom prirodno zagrejanim štapovima alpskog bora deluje se na problematična tkiva i otklanjaju nastali poremećaji. Snaga same masaže zavisi od pritiska koji terapeut proizvodi. Fino zaobljenI i nežne teksture, štapovi bora tokom masaže aktiviraju mnogo pozitivnih senzacija, otklanjuju napetost i okrepljuju duh. Iskustvo klijenata masažu opisuje kao “blagi bol koji neverovatno prija”.

800x800 borovo drvo 800x800

Masaža bambusovim štapovima

Energizujuća masaža sa energijom Tihog okeana

Masaža bambusom predstavlja inovativan način primene relaks masaže ili terapeutske masaže uz korišćenje zagrejanog bambusa. Različito oblikovani štapovi zagrejanog bambusa se koristi prilikom prelaza preko kože čime se stvara ekstremna senzacija opuštanja i blagostanja. Masaža bambusovim štapovima je moćna preventivna terapija protiv stresa nastalog modernim načinom života. Takođe, ova masaža poznata je po tome što poboljšava teksturu Vaše kože.  Silicijum iz ekstrakta bambusa pomaže telu da apsorbuje potrebne minerale kao što su potasium, kalcijum i magnesium. 

800x800 bambus

Luks masaža zlatom

Luksuzna masaža sa glamurom Bliskog istoka

24karatno masažno ulje je izuzetna formula za negu kože tela. Osnove ulja su esencija badema i kokosa, obogaćene listićima zlata. Pored terapeutskog i estetskog efekta, ova masaža je prava luksuzna senzacija za klijenta.  Zlato, svojom sposobnošću da reflektuje svetlost, vizuelno zaglađuje bore te su one daleko manje izražene. Tokom masaže ulje se zagreva što dovodi do topljenja listića zlata i njihove penetracije u kožu. Zlato poboljšava mikrostrukturu kože, stimuliše regeneraciju i deluje na sintezu kolagena i elastina čime se ublažavaju tragovi starenja na njoj. Nakon 15 dana organizam izbacuje zlato iz kože, a ona ostaje meka i sjajna. Dodatnu notu luksuza masaži daje primena zlatne školjke.

800x800 zlatno ulje