Ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru

Šta je FeelSpa?

FeelSpa koncept objedinjuje više kategorija proizvoda koje su neophodne svakom Wellness & SPA centru – masažna ulja, pilinzi za telo, pakovanja za telo, buteri za masažu, masažne sveće, luksuzne masaže, voskovi za masažu, eterična ulja, pilinzi i pakovanja za parna kupatila, emulzije za parna kupatila, osveživače prostora i kupke za telo. Navedene kategorije su osnov pružanja usluga u Wellness&SPA centrima i kreiranja kvalitetnog SPA menija. U okviru svake od navedenih kategorija FeelSpa proizvoda postoji širok izbor aroma i tekstura koje pružaju mogućnost kreiranja raznovrsnih masaža, rituala za lice i telo, programa u SPA centrima, ambijentalnih mirisa i sl. Sa FeelSpa proizvodima svaki SPA centar može da kreira ponudu u skladu sa svojim poslovnim ciljevima prilagođenu preferencijama različitih segmenata klijenata, što su osnovni preduslovi visokog zadovoljstva gostiju, kvaliteta ponude i mogućnosti generisanja visokog prihoda Wellness & Spa centra.

FeelSpa - neophodnost svakog wellness centra

FeelSpa proizvodi su apsolutna neophodnost svakog Wellness&Spa i masažnog centra. Pored tretmana lica i tela nekog od renomiranih svetskih brendova, najznačajniji deo ponude svakog Wellness&SPA centra čini širok spektar masaža – klasičnih, aroma terapijskih, toplih, luksuznih, sa pilnzima, sa pakovanjima, kao i prijatni ambijentalni mirisi, programi u saunama i parnim kupatilima, različiti rituali i sl. Sve navedene kategorije ponude se kreiraju uz pomoć generičkih proizvoda koji postoje u FeelSpa konceptu. FeelSpa proizvode karakteriše nizak utrošak materijala, visoka fleksibilnost u kreiranju masaža i rituala (vreme trajanja, utrošak i sl.), mogućnost definisanja jedinstvene ponude jer veliki broj proizvoda u ponudi (više od 300) omogućava kreiranja jedinstvenog koncepta. Visok kvalitet proizvoda je takođe ključna karakteristika FeelSpa koncepta koji objedinjuje 4 poznata i visoko rangirana brenda evropskog porekla – Aroma Herbal (Slovenija), Agrimer (Francuska), Hafner (Švajcarska) i Allegrini (Italija).

AROMA HERBAL

Autentičan slovenački brend čiji je portfolio proizvoda namenjen modernim banjskim,  hotelskim i gradskim wellness centrima. Svi Aroma Herbal proizvodi 100% su prirodni, sa pažljivo biranim aktivnim supstancama, teksturama i originalnim formulacijama. Unutar Aroma Herbala postoji širok spektar različitih proizvoda za masaže i ritualne tretmane, kao i jedinstven program za negu u parnim kupatilima i saunama. Brojne arome i višestruke namene omogućavaju kreiranje bogatih i jedinstvenih tretmana i rituala.

AGRIMER

Francuski spa koncept inspirisan benefitima morske vode i resursima iz okeana u tretiranju ljudskog organizma. U razvoju proizvoda koristi se preko 800 različitih vrsta aktivnih komponenti dobijenih isključivo iz mora i priobalskog područja Atlanskog okeana. Proizvodi se ekstrakuju iz morske vode i biljaka koje rastu u specijalnom rezervatu prirode u francuskoj pokrajini Bretanja. Zahvaljujući bogatstvu mineralima i brojnim mikro elementima Agrimer preparati predstavljaju organske mineralne terapije tela sa brojnim pozitivnim efektima na telo i duh. Agrimer proizvodi su deo koncepta velikog broja luksuznih wellness & SPA centara širom sveta. Široka paleta proizvoda na bazi pamuka, čaja, citrusa, guarane, algi, mente i još 50 drugih biljaka omogućava kreiranje luksuznih programa u Wellness & SPA centrima. U portfoliju Agrimer brenda postoji veliki broj pilinga, pakovanja, kupki, voskova za masažu, kao i proizvoda za krio terapiju.

HAFNER

Hafner brend se zasniva na autentičnom motu da “samo prirodna energija čuva zdrav duh, budi prirodnu lepotu i senzacije svih čula”. Na krilima takve ideje vodilje kreirane su potpuno jedinstvene luksuzne masaže koje u modernim wellness centrima predstavljaju prvi izbor za klijente koji žele novo nedoživljeno iskustvo. Hafner ponuda je bazirana na visoko kvalitetnim masažnim svećama i potpuno originalnim masažama koje su inspirisane motivima sa 5 različitih krajeva sveta – Topla i hladna masaža himalajskim solima (Duh visokih Himalaja), Topla masaža štapovima alpskog bora (terapijska masaža koja vraća svežinu snagom evropskih Alpa), Topla masaža detoksičnim bambusima (energizujuća masaža sa energijom Tihog okeana), Topla i hladna masaža  prirodnim filipinskim školjkama (budi senzibilitet svih čula sa nežnošću mora Filipina) i Orijentalna masaža 24K zlatnim uljem (luksuzna masaža sa glamurom bliskog istoka).

ALEGRINI

Allegrini je renomirani italijanski brend specijalizovan za proizvodnju prirodne hotelske kozmetike i ambijentalnih osveživača za prostorije
visokog kvaliteta. Iza njega stoji 75 godina ekspertize u proizvodnji proizvoda vrhunskog kvaliteta baziranih na prirodnim aktivnim
supstancama. Brend je zastupljen na 3 kontinenta u preko 50 zemalja i preko 300.000 objekata. Jedan je od tri vodeća brenda u Evropi u proizvodnji hotelske kozmetike i ambijentalnih osveživača. Allegrini kompanija godišnje proizvede više od 85 miliona boca kozmetike i ambijentalnih  osveživača. Proizvodnja Allegrini proizvoda u potpunosti je u skladu sa načelima održivog razvoja u bazira se na primeni jedinstvenog Allegrini “GO GREEN” projekta. Allegrini je dobitnik nagrade za uspešnu implementaciju ISO22716 standarda za dobru poslovnu praksu i korišćenje 100% prirodnih
supstanci u proizvodnji.

Širok izbor

FeelSpa koncept objedinjuje preko 300 stotine različitih preparata namenjenih Wellness&Spa centrima – masažna ulja, pilinzi tela, pakovanja za telo, masažni buteri, aromaterapijske masažne sveće, voskovi doživljaja, programi za rituale u parnom kupatilu, kupke, ambijentalni osveživači, eterična ulja, emulzije za parna kupatila i specijalni alati za luksuzne masaže.

100% mogućnost kombinovanja

FeelSpa koncept pruža neograničenu mogućnost kombinovanja preparata. Korišćenje preparata iz različitih kategorija omogućava kreiranje veoma bogatih masaža i spa rituala sa aromama karakterističnim za destinaciju i preferencije klijenata, uz efikasno postizanje konkretnog efekta (detoksikovanje, mineralizacija, hidratacija, energizacija, relaksacija i sl).

Tretmani sa potpisom

FeelSpa koncept je ključ efikasnog i  prepoznatljivog diferenciranja ponude Wellness&Spa centara. Objedinjuje grupu generičkih proizvoda čija je kombinacija u tretmanima isključivo određena inspiracijom samog centra. FeelSpa pruža  neograničene mogućnosti kreiranja autentičnih tretmana i spa doživljaja koji će postojati samo u Vašem Wellness&Spa centru.